Karbantartás-fejlesztési projekt

Mit értünk karbantartás fejlesztés alatt?

Karbantartás fejlesztésen olyan rendszerszemléletű beavatkozási projektet értünk, amely tekintetbe veszi a lenti tizenhárom területet, és ezek erősítésével éri el, hogy az Ön vállalatának eszközparkja megbízható legyen.

A projekt jellegű megvalósítás képes biztosítani a fejlesztés kezdetétől világos és egyértelmű célokat, és a célok eléréséhez vezető utat minden résztvevő számára. Ha Ön karbantartása fejlesztésével bízz meg bennünket, akkor mérhető javulást láthat, karbantartási rendszerének objektíven értékelhető fejlesztésére költ!


1. ábra A fejlesztés dimenziói, a vizsgált tizenhárom karbantartási témakör

Segíthetünk Önnek:

  • Karbantartási rendszerének szisztematikus fejlesztésében a legkorszerűbb elvek szerint
  • Megtervezni és végrehajtani a fejlesztési projektet
  • A projekthez kapcsolódó oktatások megtartásában

A módszerünk nem iparág specifikus – az adott vállalat jellegzetességeinek figyelembevételével – akár tömegtermeléssel foglalkozó cégeknél, akár erőművekben, akár feldolgozó iparban, akár szolgáltató vállalatoknál jelentős hatékonyság növekedést eredményezhet!

Kinek ajánljuk programunkat?

Mindazon vállalatok számára ajánljuk programunkat, amelyek gépparkjuk megbízhatóságával elégedetlenek, vagy akár csak éreznek még lehetőséget e téren. Ajánljuk azoknak a műszaki vezetőknek a figyelmébe, akiknek évről évre egyre szűkebb erőforrásokból kell gazdálkodniuk, de azoknak a szakembereknek is ajánlott, akik nem tudnak a „tűzoltó jellegű”, reaktív karbantartás ördögi köréből szabadulni.

További részletekért és személyes találkozó egyeztetéséért keresse karbantartási szakértőnket:

Fekete Gábor
20/973-2866
gabor.fekete@icgstadium.hu

Fekete Gábor

Szenior tanácsadó

Felkeltettük az érdeklődését?