Trainings Schedule Time Location Days Language Fee
Reziliencia workshop

26.09.2024

Time: 08:30-17:00 Location: Siófok Days: 1 Language: HU
Fee: https://www.icgstadium.hu/nyilt-kepzesek-dijszabasa-2023/
Jelentkezési lap

Munkaerő fejlesztési támogatás

,,A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül” című GINOP Plusz-3.2.1-21 kódszámú projekt

forrás: nfsz.munka.hu
forrás: nfsz.munka.hu

A támogatás célja, hogy a feltételeknek megfelelő vállalkozásoknak továbbadott támogatást nyújtson a munkahelyi képzések megvalósításához, ezzel növelve a termelékenységüket.

(forrás )

A pályázatra 2022. február 15. – 2022. augusztus 31. között lehet regisztrálni.

 

Ki igényelheti a munkahelyi képzések támogatását?

 • Mikro- kis- és középvállalkozások, nagyvállalatok Magyarország teljes területén (immár Budapest sem kivétel!)

 

Támogatott vállalkozások:

 • Kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok.
 • Mikro-, kis és középvállalkozások, amelyek rendelkeznek legalább 1 lezárt, teljes üzleti évvel.
 • Nagyvállalatok, amelyek rendelkeznek legalább 2 lezárt, teljes üzleti évvel.

Az igénylőnek rendelkeznie kell önerővel, nem lehet köztartozása, nem állhat felszámolás alatt. Ugyanazon vállalkozás többször is benyújthat támogatási kérelmet képzések megvalósítására, amennyiben a korábbi igénylési körben támogatott képzések megvalósultak, és a záró elszámolást benyújtotta.

A támogatás összege:

 • KKV-k esetén maximum 75 millió Ft,
 • Nagyvállalatok esetén maximum 150 millió Ft.

Az egy főre jutó maximálisan elszámolható képzési költség 250 000 Ft/ fő, ami cégeink együttműködésének köszönhetően maximalizálható a 350.000 Ft/főre összegre is.

A támogatás igényléséhez fontos feltétel:

 • KKV-k esetében minimum 3 fő részvétele.
 • Nagyvállalatok esetében minimum 8 fő részvétele.

A projekttel támogatható képzések, amelyekben segítségére lehetünk:

 • Soft skill képzések (pl. együttműködésfejlesztés, kommunikáció, munkavégzési hatékonyság, vezetők fejlesztése): a munkaerő-piacon széleskörűen alkalmazható kompetenciák megszerzésére vagy fejlesztésére irányuló képzés, ami ágazattól, szakmától független. Ilyenek pl. a kommunikációs képzések, a vezetői készségek fejlesztését célzó tanfolyamok vagy a projekt alapú csapatmunka képzés.
 • Szakmai ismeretre irányuló képzés: Olyan képzések, amelyek szakmai képzés vagy részszakmára felkészítő szakmai oktatás, vagy valamilyen foglalkozás, munkakör, vagy munkatevékenység magasabb szintű végzéséhez szükséges kompetencia megszerzésére, fejlesztésére irányul.
 • Ezen felül a Business Focus Kft. támogatásával igényelhet:
  • Nyelvi képzést: A nyelvtudás és nyelvvizsga megszerzéséhez szükséges ismeretek, képességek elsajátítása nyelvi tanfolyamokon keresztül.
  • IKT (információs és kommunikációs technológiákra) irányuló képzést: Olyan képzés, amely digitális technológia alkalmazásához szükséges kompetencia megszerzésére és fejlesztésére irányul. Többek között ide lehet sorolni az irodai szoftverek használatával kapcsolatos képzéseket.

Így a pályázatban igényelhető összes oktatást egy helyen elérheti!


Képzési formáink:
kontaktórás/ online

A képzések minimum időtartama: 16 óra

Néhány példa a választható képzésekből:

 1. Lean management (32óra) képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék és elsajátítsák:
  – a Lean-filozófia módszereit és gondolkodásmódját,
  – a Kaizen szemléletet és gondolkodásmódot, a hatékonyságnövelést
  – hogyan javítja az 5S a munkakörnyezet hatékonyságát és hogyan csökkenti a pazarlást. hogy az anyagok és termékek éppen a megfelelő időben legyenek elszállítva, illetve érkezzenek meg rendeltetési helyükre. valamint
  – olyan vállalati rendszert alakítsanak ki, amely maximalizálja a rendszerek hatékonyságát és minden részleget bevon a működésbe.
 2. A Projektmenedzsment (32 óra) képzés kiemelt célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a projektszemlélet. A projektek fontos eleme egy világos célrendszer és az ennek elérését támogató projektterv elkészítése. A sikeres tervezést, szervezést, végrehajtást befolyásolja, hogy milyen eszközöket és módszerek vehetők igénybe venni a végrehajtás során, hogyan lehet kommunikálni az érintettekkel, illetve hogyan kezelhetők a konfliktusok. A képzés célja a résztvevők felkészítése az előbb vázolt helyzetek hatékony kezelésére, illetve, hogy sajátítsanak el olyan készségeket, amelyek képessé teszik őket fejlesztések tervezésére és végrehajtására, projektek megvalósításán keresztül.
 3. Vezetői hatékonyságfejlesztés (48 óra) képzés célja, hogy: a résztvevők tudatosabban alkalmazzanak olyan technikákat, mint a delegálás, a visszajelzés, az egyéni fejlesztés, illetve képesek legyenek az esetlegesen megjelenő napi feszültségeket, stressz-helyzeteket mind saját, mind a kollégák esetében kezelni, valamint továbbfejlődjenek a mindennapi feladataik hatékony megoldásához szükséges vezetői készségekben és képességekben.
 4. Változásmenedzsment (24 óra) képzés célja a résztvevők megismertetése a változásmenedzselés alapjaival, módszereivel, modelljeivel, ezáltal képessé válnak eredményesen bevezetni a változásokat és azok során hatékonyabban menedzselni szervezetüket.

Bővebb képzési listáért, további részletekért vagy egyéb segítségért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Telefonon Petróné Pataki Tímea kolléganőnk várja hívását a +3620 989-4128 számon vagy

Oktató tanácsadóink:

dr. Péczely György

ügyvezető, senior tanácsadó

Péczely Csaba

ügyvezető, senior tanácsadó

Fekete Gábor

senior tanácsadó