banner1
Az ICG egy európai tanácsadói csoport erős közép-európai és skandináv kötődéssel. Partnereinkkel közösen azon dolgozunk, hogy fenntartható és hosszú távú fejlődést indítsunk el. Ügyfeleink jövőorientált vállalatok és szervezetek, akik nyitottak a változásra. Tapasztalt szakemberek vagyunk, akik teljes mértékben elkötelezték magukat az Ön ügye iránt - szakmai megértéssel, érzelmekkel és odaadással.

140 Szakember

A legkorszerűbb megközelítések, ötvözve az emberi oldal tudatos kezelésével.

A csapat

12 Ország

Modern gondolkodásmód és közös rendszerfejlesztés a helyi sajátosságok figyelembevételével.

Európai irodáink

35 év tapasztalata

Sok év gyakorlati tapasztalata, innovatív és jövőorientált megközelítés.

Az ICG Stádiumról

Különleges vállalati modell

A nevünk, ICG Integrated Consulting Group számunkra azt jelenti, hogy egy különleges, integrált vállalati modellben dolgozunk. Több mint 30 tapasztalt tanácsadó a társtulajdonosa az ICG csoportnak Európában. Az egyes országok tulajdonosai vállalkozói szabadsággal rendelkeznek, őket a közös értékek, azonos játékszabályok, a közös projektmunka, valamint a professzionális tanulási és fejlesztési folyamatok kötik össze.

A víziónk, hogy egyedülálló vállalati modellünkre építve olyan európai változásmenedzsment tanácsadó csoportot alkossunk, amely vonzó alternatívát kínál a regionális és globális vállalatok számára a nagy „mainstream tanácsadókkal” szemben: „With high impact and more value for money”. Az ICG jövőbe mutató, agilis és reszponzív szervezetként működik, ezzel is példát mutatva.

Sikerünk története

1983

Egy start-up Grazban

A kétszemélyes INFORA start-upot Manfred Höfler és Norbert Herbst egyetemi tanársegédek alapították Grazban.

1990

Sikerek Ausztriában

Az Infora immár 18 munkatárssal rendelkezik, és érdekes projekteken dolgozik.

2002

Ausztriából Magyarországra

Márton Zoltán és Szabó-Jilek Zsolt megalapítja az Infora Magyarországot. A magyar cég gyors növekedéssel 10 tanácsadóra fejlődik Lean, Six Sigma és szervezetfejlesztés témákkal a fókuszában.

2003

A német piacon

Az első projektek egy kis német tanácsadó csoport kialakulását eredményezik. Még több tapasztalt változásmenedzsment tanácsadó csatlakozik a csoporthoz.

2005

Terjeszkedés Európában

Magyar, román, bolgár új partneri együttműködéseken keresztül eljutunk Délkelet-Európába és olyan piacokra, ahol a tanácsadás a változásmenedzsment területén kevésbé fejlett.

2010

Az új név: ICG

Növekedésünk eredménye egy új vállalati modell és egy új márka: ICG Integrated Consulting Group. Stefan Poschsal közösen megalakul az ICG Innovation.

2012

Start-up Prágában

A cseh lean szakértők, Milan Gazdik és Libor Čadek kétszemélyes vállalkozásukat, a Capabilityt behozzák az ICG-be, és összekapcsolják a know-how-t a változáskezelés gyakorlatával. Ma már 12 fős csapat dolgozik Prágában. A pozsonyi iroda építése már zajlik.

2013

Innováció északról

Az évek óta baráti viszonyt ápoló, több, mint 25 fős Innotiimi csapat fuzionál az ICG-vel és ezzel megerősítik a know-how-t az innováció, változáskezelés és vezetésfejlesztés témákban – skandináv módra.

2017

Új globális partnerség

Schaffer Consulting (USA), Innova (Kína), Rijnconsult (Hollandia): már sok éve működünk együtt és a partneri kapcsolatokat egyre szorosabbra fűzzük. Ezáltal lehetővé válik, hogy változási folyamatokat egy kézből nyújtsunk a globális ügyfelek részére.

2018

Az ICG erősít a műszaki oldalon

Stádium: a műszaki diagnosztika, a karbantartás-fejlesztés, a TPM és a Lean egyik legelismertebb hazai szakértője csatlakozik az ICG csoporthoz Vincze János, dr. Péczely György és Péczely Csaba vezetésével.

Folytassuk együtt a történetet!