Rijnconsult

rijnconsult_logo

A Rijnconsult céget 35 évvel ezelőtt alapították és specialitása a lean menedzsment, a vezetőfejlesztés, illetve a hálózatokban való együttműködés. A Rijnconsult a helyi know-howt és a nemzetközi tapasztalatokat ötvözi munkái során. Sokszínű és mélyreható tudásuk lehetővé teszi a nemzetközi projektekben való eredményes együttműködést.

Szolgáltatások

A cég számos területen tevékenykedik, mint például a folyamatok fejlesztése (Lean), az ellátási láncok optimalizálása, stratégia-fejlesztés, vezetés & HRM. A menedzsment tanácsadás, az interim menedzsment és a vezetésfejlesztés ötvözésével a Rijnconsult élen jár az ügyfélre szabott stratégiák megvalósításában.

Iparágak

A Rijnconsult számos iparágban, valamint a az állami szférában is tevékenykedik. Ez magába foglalja az önkormányzatokat, az egészségügyet, a bank szektort, az élelmiszeripart és a multinacionális vállalatokat is nemzetközi szinten. Elégedett ügyfeleik között szerepel a Shell, Ardagh, DS Smith, Teijin, Voith, Cofely Meneba, Royal Lemkes Group és az Agri Food Capital.