Rozsdamentes hézagolólemezek standard patkó alakban, vagy egyedi formában

Rozsdamentes hézagolólemezAz előrevágott hézagoló lemezekkel könnyebbé és költségkímélőbbé teheti a tengelybeállítást és más szintezési feladatot. Az általunk forgalmazott hézagoló lemezek kiváló minőségű anyagból és méreteiket tekintve óriási választékban készülnek, így bármilyen típusú gép esetén felhasználhatók.

A hézagoló lemezek használatának előnyei:

    • Költség megtakarítás – Az előrevágott hézagoló lemezek sokkal hatékonyabbak, mint a házilag, kézzel készítettek. Gondolja meg, mennyi időbe telik megtalálni a megfelelő vastagságot, a megfelelő anyagot, amelyből a hézagoló lemez készüljön. Továbbá, a megrajzolás, a kivágás, a lecsiszolás, mind-mind óriási költséggel járnak. Mennyivel egyszerűbb és gyorsabb kiválasztani a polcról a kívánt vastagságú és anyagú hézagoló lemezt. Az installálás és a javítás is sokkal könnyebb és kivitelezhetőbb, ha előrevágott hézagoló lemezeket használunk.

rozsdamentes hézagolólemez

  • Időmegtakarítás – Több időt fordíthat a termelésre, a gyár hatékonyabbá tételére.
  • Könnyű raktározás – Az előrevágott hézagoló lemezek könnyen, logikus rendszerben tárolhatók, ezzel is elősegítve a gyors felhasználást és a leltározást.
  • Biztonságosabb munkahely – A lemezek használatával biztonságosabbá teheti munkahelyét, csökkentheti a vágásból és az installálásból származó sérülések számát. A maximális biztonság érdekében mindegyik lemez sarka le van kerekítve és csiszolva.
  • Nagyobb megbízhatóság – A előrevágott hézagoló lemezek használata növeli a gépek megbízhatóságát. A gépeket pontosabban állíthatja be, sokkal tovább üzemelnek leállás és egyéb kár nélkül.
  • Megnövelt pontosság – Nagyon sok olyan eset előfordulhat, ahol a milliméter századrészei is számíthatnak, azaz bármilyen kis pontatatlanság is vibrációt eredményezhet, amely később meghibásodást vagy költséges gépleállást okozhat.
  • Széles választék – A előrevágott hézagoló lemezek sokféle méretben, vastagságban kaphatók.

Amennyiben egyedi méretben, formában van szüksége rozsdamentes hézagoló alátétre, kérje egyedi ajánlatunkat a sales@icgstadium.hu címen.

A standard, patkó alakú  hézagoló alátéteket az alábbi táblázat foglalja össze:
Minimális rendelési mennyiség: 30db tételenként

A B C D
a=50 [mm] a=75 [mm] a= 100 [mm] a= 125 [mm]
b=15,5 [mm] b=19,5 [mm] b= 32 [mm] b= 43 [mm]
méret
[mm]
0,025
0,050
0,100
0,200
0,250
0,400
0,500
0,700
1,00
2,00
3,00
Összesen

Rozsdamentes hézagolólemez méretezés

Amennyiben termékünk felkeltette figyelmét, esetleg további információt vagy árajánlatot szeretne kapni, kérjük hívja Lippai Tamás munkatársunkat a +36-20/974-6497 számon, vagy érdeklődjön a sales@icgstadium.hu címen, ahová a megrendeléseket is várjuk.