Rozsdamentes hézagolólemezek standard patkó alakban, vagy egyedi formában

Rozsdamentes hézagolólemezAz előrevágott hézagoló lemezekkel könnyebbé és költségkímélőbbé teheti a tengelybeállítást és más szintezési feladatot. Az általunk forgalmazott hézagoló lemezek kiváló minőségű anyagból és méreteiket tekintve óriási választékban készülnek, így bármilyen típusú gép esetén felhasználhatók.

A hézagoló lemezek használatának előnyei:

    • Költség megtakarítás – Az előrevágott hézagoló lemezek sokkal hatékonyabbak, mint a házilag, kézzel készítettek. Gondolja meg, mennyi időbe telik megtalálni a megfelelő vastagságot, a megfelelő anyagot, amelyből a hézagoló lemez készüljön. Továbbá, a megrajzolás, a kivágás, a lecsiszolás, mind-mind óriási költséggel járnak. Mennyivel egyszerűbb és gyorsabb kiválasztani a polcról a kívánt vastagságú és anyagú hézagoló lemezt. Az installálás és a javítás is sokkal könnyebb és kivitelezhetőbb, ha előrevágott hézagoló lemezeket használunk.

rozsdamentes hézagolólemez

  • Időmegtakarítás – Több időt fordíthat a termelésre, a gyár hatékonyabbá tételére.
  • Könnyű raktározás – Az előrevágott hézagoló lemezek könnyen, logikus rendszerben tárolhatók, ezzel is elősegítve a gyors felhasználást és a leltározást.
  • Biztonságosabb munkahely – A lemezek használatával biztonságosabbá teheti munkahelyét, csökkentheti a vágásból és az installálásból származó sérülések számát. A maximális biztonság érdekében mindegyik lemez sarka le van kerekítve és csiszolva.
  • Nagyobb megbízhatóság – A előrevágott hézagoló lemezek használata növeli a gépek megbízhatóságát. A gépeket pontosabban állíthatja be, sokkal tovább üzemelnek leállás és egyéb kár nélkül.
  • Megnövelt pontosság – Nagyon sok olyan eset előfordulhat, ahol a milliméter századrészei is számíthatnak, azaz bármilyen kis pontatatlanság is vibrációt eredményezhet, amely később meghibásodást vagy költséges gépleállást okozhat.
  • Széles választék – A előrevágott hézagoló lemezek sokféle méretben, vastagságban kaphatók.

Amennyiben egyedi méretben, formában van szüksége rozsdamentes hézagoló alátétre, kérje egyedi ajánlatunkat a sales@icgstadium.hu címen.

A standard, patkó alakú  hézagoló alátéteket az alábbi táblázat foglalja össze:
Minimális rendelési mennyiség: 30db tételenként

A B C D
a=50 [mm] a=75 [mm] a= 100 [mm] a= 125 [mm]
b=15,5 [mm] b=19,5 [mm] b= 32 [mm] b= 43 [mm]
méret
[mm]
0,025
0,050
0,100
0,200
0,250
0,400
0,500
0,700
1,00
2,00
3,00
Összesen

Rozsdamentes hézagolólemez méretezés