Szaktudás Tapasztalat Dinamizmus Partner a változásban

doodle

Cégtörténet

1984

A mérnöki tevékenység megkezdése

Dr. Péczely György (id.) és Vincze János (id.) ebben az évben hozta létre az A.A. Stádiumot, amely gazdasági munkaközösségként kezdte meg működését a rezgésdiagnosztika és a kapcsolódó gépbeállítások területén.

1991

A mérnöki tevékenység bővülése

1991-ben a Stádium immár Kft-ként folytatja működését saját alkalmazottakkal. A rezgésdiagnosztika mellett megjelenik a termográfia, az ultrahangos szivárgás detektálás is.

1996

A karbantartás működésének fejlesztése

Hamar nyilvánvalóvá vált, hogy a műszeres diagnosztikai vizsgálatok önmagukban nem biztosítják a termelés hatékony kiszolgálását. E felismerés hatására fordultunk a karbantartás működésének fejlesztése felé.

1998

Termelékenység-fejlesztés a berendezések oldaláról

A termelés és a berendezések hatékony működéséhez nem elegendő a géphibákból adódó állásidőkre fókuszálni. Más nem tervezett állásidők, a futási teljesítmény, vagy a minőség is legalább ilyen fontos. Így jutottunk el egy angliai konferenciára és egy év felkészülés után az első TPM projektünkhöz.

2006

A folyamathatékonyság fejlesztése (Lean)

A stabil, hatékony működés megteremtése a berendezések oldaláról szükséges, de nem elégséges feltétele a gyors, rugalmas vevőkiszolgálásnak. Ezután kezdtünk el dolgozni az áramlási (Lean) és az erőforrás (TPM) hatékonyság együttes fejlesztésén.

2012

Lean3 - könyv

Megjelent dr. Péczely György (id.), Péczely Csaba és Péczely György (ifj.) a Lean3 - Termelékenység-fejlesztés egységes rendszerben című könyve, amely az első hazai tapasztalatokon alapuló átfogó mű a Lean témakörében.

2018

Csatlakozás az ICG cégcsoporthoz

Felismertük, hogy tudásunk és tapasztalatunk a külföldi vállalatok számára is hasznos lehet, illetve folyamatosan szomjazzuk a legkorszerűbb szaktudást. Ez a két tényező motiválta elsősorban a 12 ország 140 szakemberét tömörítő Integrated Consulting Grouphoz való csatlakozásunkat.

2019

Változás menedzsment és agilitás

Az üzleti világ folyamatosan új helyzeteket teremt és ez a vállalatokat is szüntelen alkalmazkodásra készteti. Az ICG Stádium Kft. a változást pozitív energiával, motivációval és eredményességgel tölti fel.

Referenciák (részlet)

Termelékenység-fejlesztés

Weblapra ermelékenység fejl

Karbantartásfejlesztés és műszaki diagnosztika

KF referenciák 2

Kihez fordulhat?

dr. Péczely György

ügyvezető, senior tanácsadó

Péczely Csaba

ügyvezető, senior tanácsadó

Fekete Gábor

senior tanácsadó

Felkeltettük az érdeklődését?