Szaktudás Tapasztalat Dinamizmus Partner a változásban

doodle

Cégtörténet

1984

A mérnöki tevékenység megkezdése

Dr. Péczely György és Vincze János ebben az évben hozta létre az A.A. Stádiumot, amely gazdasági munkaközösségként kezdte meg működését a rezgésdiagnosztika és a kapcsolódó gépbeállítások területén.

1991

A mérnöki tevékenység bővülése

1991-ben a Stádium immár Kft-ként folytatja működését saját alkalmazottakkal. A rezgésdiagnosztika mellett megjelenik a termográfia, az ultrahangos szivárgás detektálás is.

1996

A karbantartás működésének fejlesztése

Hamar nyilvánvalóvá vált, hogy a műszeres diagnosztikai vizsgálatok önmagukban nem biztosítják a termelés hatékony kiszolgálását. E felismerés hatására fordultunk a karbantartás működésének fejlesztése felé.

1998

Termelékenység-fejlesztés a berendezések oldaláról

A termelés és a berendezések hatékony működéséhez nem elegendő a géphibákból adódó állásidőkre fókuszálni. Más nem tervezett állásidők, a futási teljesítmény, vagy a minőség is legalább ilyen fontos. Így jutottunk el egy angliai konferencia és egy év felkészülés után az első TPM projektünkhöz.

2006

A folyamathatékonyság fejlesztése (Lean)

A gyors, rugalmas vevőkiszolgálás szükséges, de nem elégséges feltétele a stabilitás megteremtésének a berendezések oldaláról. Ezután kezdtünk el dolgozni az áramlási (Lean) és az erőforrás (TPM) hatékonyság együttes fejlesztésén.

2012

Lean3 - könyv

Megjelent dr. Péczely György, Péczely Csaba és Péczely György a Lean3 - Termelékenység-fejlesztés egységes rendszerben című könyve, amely az első hazai tapasztalatokon alapuló átfogó mű a Lean témakörében.

2018

Csatlakozás az ICG cégcsoporthoz

Szomjaztunk a legkorszerűbb ismeretekre, szerettünk volna nemzetközivé válni. Ez a két tényező motiválta elsősorban a 12 ország 140 szakemberét tömörítő Integrated Consulting Grouphoz való csatlakozásunkat.

2019

Változás menedzsment és agilitás

Az üzleti világ folyamatosan új helyzeteket teremt és ez a vállalatokat is szüntelen alkalmazkodásra készteti. Az ICG Stádium Kft. a Változást pozitív energiával, motivációval és eredményességgel tölti fel..

Referenciák (részlet)

Termelékenység-fejlesztés:

Karbantartásfejlesztés és műszaki diagnosztika

 

Kihez fordulhat?

Felkeltettük az érdeklődését?