Podcast

20230505_040539_9f54f4bcd47a2729bfa1c5a423c9d2ea

Munkánk során sok vállalat működésébe látunk bele elég mélyen, tudásunk nagy része is ezen alapszik.
Podcast sorozatunk során betekintést akarunk abba adni, hogy mi hogyan dolgozzunk fel ezeket az információkat, tapasztalatokat.
Hiszünk abban, hogy ez segít hallgatóinknak is megérteni mi hogyan működik vállalatukban és hogyan gyakorolhat hatást a szervezetére.

1. évad

S01 E06

S01 E05

S01 E04 - Six sigmáról másképp

Six sigma, green belt, black belt, master black belt. Ezekkel a fogalmakkal sokszor lehet találkozni – de milyen módon segítik tenylegesen egy cég működését? Hogyan segítik a vezetőket az előrehaladásban? Dr. Péczely György beszélgetőpartnere Döncző Zoltán, az ICG senior tanácsadója, akivel a six sigmát és annak vezetői viselkedésre való hatását vizsgálják.

Meghallgatom!

S01 E03 - Fenntarthatóság

A fenntarthatóság nemcsak felkapott téma manapság, de a jövőnk elengedhetetlen tényezője is. De mit is jelent ez a vállalatok szintjén? Hogyan lehet a vállalatokat fenntarthatóbbá tenni? Ebben a részben az ICG és az ICG Stádium Kft. ügyvezetői Rózsa Tímea Ágota (ICG) és Dr. Péczely György (ICG Stádium) osztják meg nézeteiket, tapasztalataikat és jövőképüket a témában.

Meghallgatom!

S01 E02 - Hiszünk az új generációkban?

Baby Boomer, X, Y, Z, Alfa generáció. Sok helyen találkozunk velük, a problémákkal, konfliktusokkal, akár a mindennapi életben, akár a munkahelyen. Hogyan tudjuk ezeket a generációs különbségeket vállalatunk javára fordítani? A témáról Nagy Nóra szervezetfejlesztő, tréner és coach és Dr. Péczely György szenior tanácsadó beszélgetnek.

Meghallgatom!

S01 E01 - Mi fán terem a tanácsadó?

Mit csinál egy tanácsadó? Hol, mikor, kinek és miért ad tanácsot? Milyen tanácsadóként dolgozni? Fekete Gábor és Dr. Péczely György az ICG Stádium szenior tanácsadói, akik személyes történetükön keresztül arról beszélnek, hogy mivel is foglalkozik valójában egy tanácsadó.

Meghallgatom!