bg-tractormotive

TractorMotive

A TractorMotive egy részletes és kifinomult eszköz a gyártási folyamatok szimulációjához, Lean, DMAIC és Six Sigma képzésekhez.

A szimuláció rendkívül változatosan használható

icon-compass

Folyamatok felmérése és a jövő állapot megtervezése

Mérje fel a termelési folyamatot és készítsen értékáram elemzést (VSM). Értse meg a teljes folyamatot, annak vezérlését és szervezését az értékteremtés szempontjából. A fejlesztés során olyan elveket alkalmazhatunk, mint az egy darabos áramlás és annak szükséges feltételei, a kanban és húzó rendszerek, 5S, SMED vagy a FIFO.

icon-tools

Kaizen Workshopok és a folyamatos fejlesztés támogatása

A TractorMotive egy remek eszköz a Kaizen események támogatására, a dolgozók gondolkodásmódjának fejlesztésére, eszközeinek elsajátítására és a kulcs emberek képzésére. Különböző elemzési módszereket próbálhatunk ki, azok eredményei alapján fejlesztéseket hajthatunk végre, valamint tartósan fennmaradó, önfejlesztő folyamatokat hozhatunk létre.

icon-work

A HR munkájának segítése felmérési vagy képzési céllal

A szimuláció segítségével a termeléshez hű környezetben mérhetjük fel a résztvevők kézügyességét, problémamegoldó képességét, kreativitását, vagy épp hozzáállását a csapatmunkához. Számos testreszabott képzési program állítható össze a különböző területek dolgozói számára.

TractorMotive szimuláció bemutató

tractormotive-side

Felkeltettük érdeklődését?