Kooperatív karbantartás roadshow 2024.

Készen áll a céged a Mesterséges Intelligencia (MI) fogadására? – Készüljünk fel együtt a jövőre!

Milyen erőfeszítéseket tett céged a MI előnyeinek kiaknázásáért az elmúlt években? Talán már használjátok is a gyárban? Esetleg még csak tanulmányozzátok? Roadshownk célja, hogy választ kapjunk az MI karbantartási alkalmazhatóságának legfontosabb kérdéseire: tényleg forradalmasítja az ipart és kiszorít sok technológiát, vagy éppen, az eddig létező technológiákra építve, azokkal szimbiózisban képes többet nyújtani? Milyen meglévő tudás szükséges a MI eredményes alkalmazásához a karbantartásban? A gépi tanulás, a neurális hálózatok és az intelligens nyelvi modellek korában vajon milyen alapvető emberi képességeket és tudást kell birtokolni a karbantartóknak az új technológia működtetéséhez? Hogyan kooperáljon az ember és az MI a hatékonyabb berendezések érdekében?

A Kooperatív karbantartási Roadshow minden állomásán az MI karbantartási lehetőségeit fogjuk két irányból bemutatni: mivel segíti a mi karbantartási munkánkat az MI ma, és milyen alapvető emberi/szakmai/szervezeti képességek kellenek az új technológia eredményes működtetéséhez.

Hol tartunk most?

Az MI-val kapcsolatos internetes tartalmak csak úgy dőlnek ránk a mindennapokban. De mi a valóság? Valóban léteznek már ipari alkalmazások is? Elterjedten használják ezeket, vagy még csak kopogtat a technika az ajtónkon?

A kérdéssel kapcsolatos gondolatok felvetésére a Roadshow-t felvezető webináriumokon kerül sor.

Az első webinár (április 2. részletek itt) -a karbantartásról, annak fejlesztéséről szól. Az online rendezvényen terítékre kerülnek az alapvető képességek, melyeket meg kell erősítenünk műszaki szervezetünkben, hogy a lehető legtöbbet kihozhassuk az MI nyújtotta előnyökből.

 

Miért Roadshow? Kényelem és jó gyakorlatok…

A szakértő előadások mellett fontosnak tartjuk a jó példák megvitatását, a szakmai kapcsolatépítést, hogy a lehető legtöbb értéket adhassuk. A Kooperatív Karbantartás Roadshow lehetőséget teremt arra, hogy egy kiváló szakmai közösség tagja legyél! Emellett a regionális felépítés lehetővé teszi, hogy utaznod se kelljen sokat! Ráadásul nagy valószínűséggel a szomszéd vállalat szakembereivel találkozhatsz és beszélgethetsz a hasonló kihívásaikról!

Állomásaink időrendben:

április 09. Nyíregyháza

április 23. Budapest

május 7. Veszprém

május 28. Eger

június 18. Kecskemét

A Kooperatív Karbantartás roadshow szakmai felelőse és házigazdája Fekete Gábor, ICG Stádium Kft. M: +36 20 973-2866, email: gabor.fekete@icgstadium.hu

Kérdése van? Segíthetünk?