Művezetői alapképzés

Újra elérhető az ICG Stádium Kft. és a Trenóra Bt. nagysikerű tréningje

– az időpont és helyszín a jelentkezőkkel egyeztetve kerül kialakításra –

 

A művezetők helyzete szinte “slágertémának” mondható. Összekötni a vezetői szintet a dolgozókkal, igényeket egyeztetni, információkat kommunikálni, eredményeket produkálni, problémákat megoldani a saját szavahihetőség, szakmai megbecsülés és becsület megőrzése mellett nem könnyű feladat. Mindeközben lépést kell tartami a modern elvárásokkal is: a Lean rendszer nevében átállási folyamatokat rövidíteni/egyszerűsíteni, karbantartási folyamatokat menedzselni, termelési átfutási időket csökkenteni, vagy éppen fejlesztési projektekben részt venni ma már a legtöbb cégnél nem lehetőség, hanem konkrét elvárás.

Egyszerre kell tehát ismerniük a vezetési/kommunikációs/konfliktuskezelési módszereket, és jártasnak lenni a Lean kihívásainak/működésének titkaiban.

Kommunikációs tréning és Lean képzés karöltve, személyiségfejlesztés és szemléletfejlesztés egy helyen!

Kinek ajánljuk a képzést?
Mű(szak)-, csoport- és középvezetőknek.

Milyen ismeretekkel gazdagodhat?
Fejlesztheti az emberi kapcsolatok (kommunikáció, motiváció, konfliktuskezelés, problémamegoldás) terén szerzett képességeit csakúgy, mint a Lean szemléletű termelés- szervezési gyakorlatát. Ma már egy művezetőnek tudnia kell, hogy az emberi kapcsolati készségek hogyan állíthatók csatarendbe a Lean érdekében, és a Lean módszereivel hogyan kereshet válaszokat kapcsolati kérdésekre!

A tréning részletes tematikáját itt találja:

MŰVEZETŐK VEZETŐI ESZKÖZTÁRÁNAK FEJLESZTÉSE:

Emberi kapcsolati készségek és Lean szemlélet szinergiában! Tanuljon Ön is a legjobbaktól, ne érje be kevesebbel!

Hasznos információk:

Akció! 2 fő regisztrációja esetén 15%, 3 fő regisztrációja esetén 25 % KEDVEZMÉNYT biztosítunk minden résztvevő részvételi díjából a teljes regisztrációs időszakban! (*Az akció az étkezés díjára nem vonatkozik!)
Jelentkezési határidő:
2020. szeptember 30., szerda
Időpont és helyszín: a jelentkezőkkel külön egyeztetett időpontban és helyszínen!
Általános menetrend: Mindkét napon 8:00-8:15 Regisztráció; 8:15- Tréning kezdete; ~12:30-13:15 Ebédszünet; Képzés vége: ~ 17:00 óra.

A részvételi feltételeket itt találja:

Képzésünk felkeltette érdeklődését?

Házigazda:

dr. Péczely György

ügyvezető, senior tanácsadó

Vendégelőadó:

trenora-w120-h120

Nagy Nóra

tréner, coach,
ügyvezető
Trenóra Bt.

Nóra több mint 10 éve dolgozik trénerként, szervezetfejlesztési tanácsadóként és coachként. Korábbi életszakaszaiban tanár, majd egy nemzetközi bank kommunikációért felelős közgazdásza volt. Jelenlegi munkáiban ötvözi az előző területek tapasztalatait: az ismeretátadást és az üzleti kommunikációt.
Trénerként a rugalmas, egyénre szabott irányt képviseli. Felismerte, hogy egy vezetői képzésen is ott ül az egyén a maga konfliktusaival, kommunikációs nehézségéivel, stresszel teli életformájával, így alakultak ki a tréningek komplex tematikái. A termelői szférában és középvezetők képzésében otthonosan mozog. Coachként a szupervízió alapú iskolát képviseli.

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

dr. Péczely György

ügyvezető, senior tanácsadó

Petróné Pataki Tímea

Rendezvény koordinátor, asszisztens