Karbantartás-fejlesztési projekt

Mit értünk karbantartás fejlesztés alatt?

Karbantartás-fejlesztési projekten olyan rendszerszemléletű beavatkozást értünk, amely tekintetbe veszi a lenti tizenhárom területet, és ezek erősítésével éri el, hogy az Ön vállalatának eszközparkja megbízható legyen.

A projekt jellegű megvalósítás képes biztosítani a fejlesztés kezdetétől világos és egyértelmű célokat, és a célok eléréséhez vezető utat minden résztvevő számára. Ha Ön karbantartása fejlesztésével bízz meg bennünket, akkor mérhető javulást láthat, karbantartási rendszerének objektíven értékelhető fejlesztésére költ!

Karbantartás-fejlesztési projekt
A fejlesztés dimenziói, a vizsgált tizenhárom karbantartási témakör

Segíthetünk Önnek:

  • Karbantartási rendszerének szisztematikus fejlesztésében a legkorszerűbb elvek szerint
  • Megtervezni és végrehajtani a fejlesztési projektet
  • A projekthez kapcsolódó oktatások megtartásában

A módszerünk nem iparág specifikus – az adott vállalat jellegzetességeinek figyelembevételével – akár tömegtermeléssel foglalkozó cégeknél, akár erőművekben, akár feldolgozó iparban, akár szolgáltató vállalatoknál jelentős hatékonyság növekedést eredményezhet!

Kinek ajánljuk karbantartás-fejlesztési projektünket?

Mindazon vállalatok számára ajánljuk programunkat, amelyek gépparkjuk megbízhatóságával elégedetlenek, vagy akár csak éreznek még lehetőséget e téren. Ajánljuk azoknak a műszaki vezetőknek a figyelmébe, akiknek évről évre egyre szűkebb erőforrásokból kell gazdálkodniuk, de azoknak a szakembereknek is ajánlott, akik nem tudnak a „tűzoltó jellegű”, reaktív karbantartás ördögi köréből szabadulni.

További részletekért és személyes találkozó egyeztetéséért keresse karbantartási szakértőnket:

Fekete Gábor
+36209732866
gabor.fekete@icgstadium.hu

Fekete Gábor

senior tanácsadó

Felkeltettük az érdeklődését?