weboldalra_gs fehér keret címszöveggel2

Karbantartás-fejlesztési tanácsadás

Ha karbantartási tevékenysége fejlesztéséhez információt/szakértőt keres, jó helyen jár!

A karbantartás lassan önálló tudománnyá növi ki magát, amelyet több felsőoktatási intézmény szakirányú képzése is bizonyít. De ezt bizonyítja az a sok ipari jó gyakorlat is, amely látványos eredményeket, gyártási hatékonyság növekedést hozott alkalmazóinak. E cégeknél a műszaki részlegre az üzleti eredményesség, a siker megalapozóiként gondolnak.

Sajnos azonban számos iparvállalatnál még mindig a 40-60 évvel ezelőtti műszaki szervezési elvek dominálnak, és itt a karbantartást a „szükséges rossz” kategóriába sorolják. Ezeknél a cégeknél nem ismerik, vagy nagy távolságtartással fogadják az új megközelítéseket, jóllehet maguk a karbantartási részlegek szeretnének megújulni. Ezért vállaltuk magunkra a karbantartási hatékonyság, azaz a hatékony korszerű karbantartás elméleti és gyakorlati ismereteinek terjesztését.

Hiszünk abban, hogy hatékonyan termelni (szolgáltatni), csakis megbízható eszközpark birtokában lehet. Az eszközparkot megbízhatóan működtetni, fenntartani pedig csak korszerű elvek mentén újjászervezett karbantartás képes. Szolgáltatásaink között megtalálhatók képzések, karbantartási részleg átvilágítása, és fejlesztési projektek tervezése, vezetése, közös végrehajtása is.

Ismerje meg kínálatunkat!

Kihez fordulhat?

Fekete Gábor

Szenior tanácsadó

Javítsunk együtt a működésen!